Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunVerdiğim her sözün arkasındayım

Verdiğim her sözün arkasındayım

Yerel seçimler kapsamında İskenderun’un tüm mahallelerini adım adım gezerek hizmet bakımından sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan yoğun katılımın olduğu mahalle sakinlerine açıklamalarda bulundu.

“BUGÜN VERDİĞİMİZ SÖZLERİN YARIN ARKASINDA DURACAĞIZ”

İskenderun İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Fatih Sultan mahallesi ziyaretinde yoğun katılımın olduğu mitingte hala su, yol sorunları yaşanıyor. Bunları yapmak marifet değildir zorunlu görevimizdir. Bizler önce acilen bu sorunları gidereceğiz.” Açıklamasında bulundu.

“İKTİDAR PARTİSİ OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL!”

İskenderun’un 10 yıldır iktidar belediyesinde olması daha çok hizmet etmesi anlamına gelmediğini dile getiren Ceylan; “Bir çok mahallemizde büyük sıkıntılar var. İktidarız diyerek güvence verenler mahallelerimizin temel ihtiyaçlarını karşılayamadı.
Bu sorunları çözmek için bu sokaklarda yaşamak gerekir ben bu sokaklarda yaşadım sorunlarını tek tek biliyorum ve çözümü için söz veriyorum.” Açıklamasında bulundu.

İSKENDERUN YÖRÜK DERNEĞİ’NE ZİYARET

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Yörükler Derneği’ni ziyaret etti.

Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Türkmen ve Dernek üyelerine misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ederim. Köklü Türk örf ve adetlerinden olan Yörük kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Belediye olarak üstümüze düşen her türlü plan ve programlara destek olacağını deklare etti.

Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Türkmen; “Kültürümüzü Gelecek Kuşaklara Aktarmak İçin Çalışıyoruz.” açıklamasında bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yörükler olarak sıkıntılarını ve önerilerini dile getirdi.
Ziyaretten sonra Yörük Türkmen Poşusu takarak her zaman destek olacaklarını dile getirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER