Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVergi Dairelerinden Kaymakam Yönden'e "Vergi Haftası" Ziyareti

Vergi Dairelerinden Kaymakam Yönden’e “Vergi Haftası” Ziyareti

İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ve Sahil Vergi Dairesi Müdür Vekili Nigar Pehlivan‘dan oluşan heyet Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla İskenderun Kaymakamı İskender Yönden‘i ziyaret etti. Kaymakam Yönden’e günün anısına çiçek verildi.

Vergi Dairelerinden Kaymakam Yönden’e “Vergi Haftası” Ziyareti

Vergi Haftası vesilesiyle vergi unsurunun önemine dikkat çeken Kaymakam Yönden, ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Vergi Gelirlerinin Önemi

Vergi gelirlerininz düzenli bir şekilde toplanmasının önemini vurgulayan Kaymakam Yönden, ülkemizin daha çok kalkınması, her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin bir şekilde ulaşması ve aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin düzenli bir şekilde toplanmasının önem arz ettiğini bildirdi.

Kaymakam Yönden, “Verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkenin daha çok gelişmiş ve mutlu günler yaşayacağı gerçeğinden hareketle, Vergi Dairelerinin tüm idareci ve çalışanları ile tüm mükelleflerimizin 31. Vergi Haftasını tebrik ediyor, muhterem mükelleflerimize kazançlı bir yıl geçirmelerini canı gönülden temenni ediyorum” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER