Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunVergi Dairesi Müdürlerinden Kaymakam Yönden'e Ziyaret

Vergi Dairesi Müdürlerinden Kaymakam Yönden’e Ziyaret

İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Belma Gökçek, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yürekli Vergi Haftası dolayısıyla Kaymakam İskender Yönden’i ziyaret etti.

Üç vergi dairesi müdürünü makamında konuk eden ve çiçek takdim edilen Kaymakam İskender Yönden ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek “33. Vergi Haftası” vesilesiyle vergi unsurunun önemine dikkat çekti. Kaymakam İskender Yönden, ülkenin daha çok kalkınması ve her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin halka daha etkin bir şekilde ulaştırılması ve geleceğin teminatı olan çocukların daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin düzenli bir şekilde toplanmasının önemli olduğunu söyledi.

Kaymakam Yönden, verginin kutsal olduğunun altını çizerek “Ödenen vergiler ile ülkemizin daha mutlu günler yaşayacağı gerçeğinden hareketle, İlçemizdeki ve ülkemiz genelindeki tüm vergi kurumlarının idareci ve çalışanları ile tüm mükelleflerimizin ‘33. Vergi Haftasını’ tebrik eder, kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER