Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVergi Memuru Bahri Yeniceri'yi Darb eden Memur-Sen İskenderun Temsilcisi Ömer Kabaklı'ya soruşturma

Vergi Memuru Bahri Yeniceri’yi Darb eden Memur-Sen İskenderun Temsilcisi Ömer Kabaklı’ya soruşturma

İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi’nde görevli memur Bahri Yeniçeri’ye çalıştığı dairede saldıran Memur-Sen İskenderun Temsilcisi Ömer Kabaklı’ya büyük tepki yağdı.

27. dönem Ak Parti’den milletvekili aday adayı da olan ve vergi dairesinde memur olarak görevini sürdüren sendikası Ömer Kabaklı ile ilgili soruşturma başlatıldı. Saldırıda yüzüne aldığı yumruk darbelerinden sonra darp raporu alan memur Bahri Yeniçeri’nin konuyla ilgili şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney de Ankara’dan İskenderun’a gelerek, Hatay, Adana, Mersin ve Kahramanmaraş Sendika Başkanlarıyla birlikte dayak yiyen memura geçmiş olsun dileklerini iletti, olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Türk Büro-Sen Üyelerinin sahipsiz olmadığını ve yapanın yanına kar kalmayacağını belirten Genel Başkan Türkeş Güney, “Bu konuda idari ve adli soruşturmaların yakın takipçisi olacağız. Nefesimiz de bu olayları yapanların ensesinde olacak” dedi.

Türk Büro-Sen İşyeri Temsilcisi Cengiz Halal, saldırı sonrası dayak yiyen memur arkadaşıyla ilgilenerek, hastanedeki tüm tetkiklerde yanında oldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER