Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporVolkan Demirel 3 Mesaj Verdi

Volkan Demirel 3 Mesaj Verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yarınki Alanyaspor maçı öncesi 3 önemli mesaj verdi.
Sivasspor maçında da gerektiği gibi oynayarak kazanan taraf olmak istediklerini söyleyen Volkan Demirel; “Hatay’da her şey çok iyi gidiyor. Bana gösterilen ilgi ve sevgiden çok memnunum. Hataylılara, sevgi ve saygıları için çok teşekkür ederim.” dedi.
Alanyaspor maçına hazırlandıklarından bahseden Demirel; ”Kazanacağımızdan eminiz. Sivasspor maçında da söylemiştim. Kazanmaktan başka şansımız yok. Orada, gerektiği gibi oynayarak kazanmasını bilmiştik. Yine gerektiği gibi oynayarak kazanmasını bilen biz olacağız. ” şeklinde konuştu.

RIBEİRO ÖZÜR DİLEDİ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Sivasspor maçında kırmızı kart gören Ruben Ribeiro olayıyla ilgili olarak; “Futbolda olan şeyler. Başka yelere çekmenin yararı yok. Takım, 10 kişi kaldıktan sonra ne yapabildiğini gösterdi. Önemli olan, bunu en iyi şekilde gösterebilmek. Ribeiro, arkadaşlarından özür diledi.” diye konuştu.

FUTBOL TARAFTARLARLA GÜZEL

Demirel, futbolun taraftarlarla güzel olduğunu vurgulayarak; “ Herkesi maça bekliyoruz. O coşkuyu, o kazanmayı bizle beraber yaşasınlar. Futbolcularımız, kazanmaya hazır. Kendilerini göstermeye hazır. Ancak bu, coşkulu bir seyirci önünde olursa, daha kolay ve anlamlı olur.” ifadelerini kullandı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER