Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayYaban Keçisi Avcıları, Saha Bekçisini Yaraladı

Yaban Keçisi Avcıları, Saha Bekçisini Yaraladı

Yaban keçisi avcıları, ormanda gördükleri Av Koruma Saha Bekçisini yaraladı.
 

Orman sahasında, orman kanunu gibi olay! Av korumacılığı yapan görevli personele, yaban keçisi avcıları saldırdı. Görevli personelin, yediği darbe ile gözü morardı, hastaneye kaldırıldı.

Hatay Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan İskenderun-Arsuz Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda koruma faaliyeti sırasında iz takibi yapan Av Koruma Saha Bekçisi Durdu Mehmet Akay, bir anda karşılaştığı kaçak yaban keçisi avcılarının saldırısına uğradı. Av Koruma Saha Bekçisi Durdu Mehmet Akay, yaşanan saldırıda gözünden yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akay’ın tedavisine başlanırken, olay soruşturuluyor.

Bu arada, orman personelinin bağlı olduğu sendika da olaya müdahil oldu ve soruşturmayı takip etmeye başladı. Konuyla ilgili paylaşım şöyle:
“Baş temsilcimiz, üyemizle yakinen ilgilenmektedir. Sorumlu Jandarma Karakolu’na bilgi verilmiş olup, tahkikat devam etmektedir. 7/24 fedakarca av koruma görevini yerine getiren, gece gündüz yaban hayatını koruyan üyemize karşı gösterilen bu tutumu şiddetle kınıyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER