Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporYabancı Futbolcular Hatay'a Gelmek İstemiyor!

Yabancı Futbolcular Hatay’a Gelmek İstemiyor!

Hatayspor’un listesine aldığı, ancak transfer edemediği bazı yabancı futbolcularla ilgili olarak, “Esasen, Türkiye’ye zaten sıcak bakmayan futbolcular, Hatay’a ise hiç gelmek istemiyorlar” açıklaması yapıldı.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, sezon öncesi, kadrolarının büyük bir bölümünü yenileyerek, genç, umut vadeden ve direkt katkı sağlayacak oyuncuları takıma kazandırmaya çalıştıklarını söyledi. Ömer Erdoğan, ara transfer döneminde kadrolarını genişletmek istediklerini, bunun için oyuncu arayışlarını sürdürdüklerini, şimdiye kadar ara transferde Emre Kaplan, Mahmud Kahraba ve Selimcan Temel’i transfer ettiklerini söyledi ve şöyle devam etti:

“Onun dışında, düşüncem, 2 veya 3 oyuncu daha almaktı, ama çok içimize sinen oyuncu bulamadık. Çok detaylı bir şekilde arayışlarımız devam ediyor. Bize direkt katkı sağlayacak oyuncu bulamadık. Bulduğumuz oyuncular, çok maliyetli. Kulübümüz, onların bütçesini karşılamada sıkıntı yaşıyor. Aynı zamanda, devre arası çok uzun süre oynamayan ya da kulübünde sıkıntılı oyuncular bize öneriliyor.

Biz, sıkıntılı oyunculara çok yanaşmıyoruz. Doğruyu söylemek gerekirse, oyuncular Hatay’a gelmek istemiyor. Türkiye’ye zaten çok sıcak bakmayan oyuncular var. Onları ikna etmeye çalışıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Bir yabancı oyuncu hakkımız var. Bir yerli bir de yabancı oyuncuyla görüşüyoruz. Onlardan sonuç alırsak, iki transfer daha yapıp transferi kapatmak istiyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER