Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAMAN: “DEFNE'NİN AYDINLIK İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.”

YAMAN: “DEFNE’NİN AYDINLIK İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.”

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; 16 Nisan 2017’de yapılan Anayasa Değişikliği Referandumu’nda %93.5 HAYIR oyuyla yeniden rekor kıran Defne İlçesi’nin Cumhuriyet’e bir kez daha sahip çıktığını ifade etti.
%89.8 katılım oranı ve %93.5 HAYIR oyu ile rekor bir rakama imza attıklarını belirten Başkan Yaman: “ Defneliler; Atatürk İlke ve Devrimlerinin yılmaz savunucuları olduklarını tüm dünyaya bir kez daha kanıtladılar. Sandığa yüksek katılım gösteren , % 93.5 HAYIR oyu kullanarak Cumhuriyetimize sahip çıkan Defne’nin aydınlık insanlarına, emeği geçen tüm siyasilere teşekkür ediyoruz. Defne farkını bir kez daha göstermiş, bir rekora daha imza atmıştır. Bu rekor, Defne’nin gurur tablosudur.” dedi.
“COĞRAFYAMIZDA BARIŞ, KARDEŞLİK VE HOŞGÖRÜ EGEMEN KALACAKTIR”
Referandumda çıkan sonuç ne olursa olsun coğrafyamızda barış, kardeşlik, hoşgörü kültüründen bir şey eksilmeyeceğine vurgu yapan Başkan Yaman; “ Siyasi ya da etnik tüm farklarımız zenginliğimizdir. Bu bilinçle hareket etmeye, hep birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER