Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAMAN: “GENÇLER BİZİM IŞIĞIMIZ, GELECEĞİMİZDİR”

YAMAN: “GENÇLER BİZİM IŞIĞIMIZ, GELECEĞİMİZDİR”

Harbiye Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi öğrencileri, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ıziyaret etti.

Defne Belediyesi Turunçlu Ana Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette, Okullar Arası Okul Sporları Bölge Şampiyonası’nda birinciliği kazanarak Türkiye Yarı Finaline katılmaya hak kazanan Harbiye Selim Tevfik Anadolu Lisesi öğrencileri Kız Voleybol Takımına; Okul Müdürü Tahsin Görür, Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah Cımbız ve Okul Aile Birliği Başkanı Mithat Mersin eşlik etti.

Harbiye Selim Tevfik Anadolu Lisesi Okul Müdürü, öğretmenleri, öğrencileri ve Okul Aile Birliği, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a spora ve sporculara gösterdiği önem ve destek için teşekkür ettiler.

10 ilin katılımı ile Mardin’de gerçekleşen Şampiyona’ da birincilik elde ederek Defne’yi gururlandıran Harbiye Selim Tevfik Eskiocak Lisesi Kız Voleybol Takımını başarılarından ötürü takdir eden Başkan Yaman; “Defnemizi en güzel şekilde temsil ederek şampiyon olan Kız Voleybol Takımımıza Türkiye Yarı Finalinde başarılar diliyorum. Son üç senede hem sporsal hem de sanatsal alanlarda yakaladıkları başarılarla Defnemizi gururlandıran sporcularımız ve sanatçılarımızın sayısı her geçen zaman artmakta. Spora ve kültür-sanata gösterdiğimiz hassasiyet ile bu alanlarda yakalanan başarılar adına oldukça mutlu oluyor, gururlanıyoruz. Gençlerimiz bizim umut ışığımız, geleceğimizdir. Aydınlık, güzel bir nesil için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

Ziyaret sonunda Harbiye Selim Tevfik Eskiocak Lisesi Kız Voleybol Takımı ile hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Yaman, öğrencilere kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER