Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAMAN: GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZİN AYDINLIĞIDIR

YAMAN: GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZİN AYDINLIĞIDIR

 

Defne Belediyesi’nin Dursunlu Mahallesi’nde yer alan Dursunlu Futbol Sahasındaki yenileme çalışmaları sona erdi.
Hatay genelinde en çok amatör spor kulübü ve sporcuyu barındıran Defne ilçesine spor tesislerini kazandırmak ve gençlere yönelik projeleri hayata geçirmek için yoğun bir çalışma sergileyen Defne Belediyesi, Dursunlu Futbol Sahasını 29 Nisan Cuma günü saat 19’da düzenlenecek törenle hizmete açacak.
“Dostluk Kazanacak” sloganıyla bu yıl ikincisi yapılan Defne Futbol Turnuvasının final maçının açılıştan sonra Dursunlu Futbol Sahasında yapılacağını ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, sporseverler başta olmak üzere tüm kesimleri açılışa davet etti.
Gençleri spora yönlendirmek ve amatör spor kulüplerin spor yapmalarını amaçlayan Dursunlu futbol sahanın sentetik çim saha olarak düzenlendiğini ifade eden Başkan Yaman, “Sahamız, geleceğimizin güvencesi olan gençlerimiz, daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir alanda spor yapma imkanına kavuştu. Gençlerimizin geleceğe mutlu ve umutlu bakması, geleceğimizin aydınlığıdır. Bu bağlamda ilçemizin her yerinde spor sahalarını arttırmayı hedefliyoruz” dedi.
Dursunlu futbol sahasının ilçeye kazandırılmasından mutlu olan spor çevreleri, “Defne Belediyesi’nin spor sahalarına önem vermesi bizleri mutlu ediyor. Spor tesisleri ne kadar artarsa, gençlerimizin uğraş alanları da artar. Belediyemizin bu çalışmalarını yürekten destekliyoruz” dediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER