Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAMAN: HİZMETLERİMİZ ARTACAK

YAMAN: HİZMETLERİMİZ ARTACAK

 

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, dün yapılan Belediye Meclis toplantısı öncesinde Belediyeye kazandırılan 4 yeni araçla ilgili bilgi vererek, hizmetleri yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Subaşı Mahallesi’ndeki ek hizmet binası önünde Belediye Makine Parkına kazandırılan 4 adet ağır tonajlı damperli kamyonla ilgili bilgi veren Defne Belediye Başkanı Yaman, kentin sorunlarına kalıcı çözüm bulmak ve hizmetlerin aksamadan yapılmasını sağlamak amacıyla araç filosunu yenilediklerini ifade ederek, “Halkımızın arzuladığı hizmetleri yapabilmenin yolu modern araçlarla makine parkını zenginleştirmektir. Biz seçilmişler olarak, halkımızın huzuru, güveni ve istikrarını sağlamakla yükümlüyüz. Elimizdeki araç gereçler ne kadar modern ve kaliteli olursa, hizmetlerimiz de o oranda kaliteli yapılır ve artar” ifadesini kullandı.

Belediye bünyesinde ekonomik ömrünü tamamlamış, hurdaya ayrılmış araçların yerine yeni ve modern araçların kazandırılmasının çağdaş belediyecilik anlayışının gereği olduğuna da dikkat çeken Başkan Yaman, Belediye Meclis üyelerinin verdiği desteğin ekip ruhu ve ortak çalışma arzusunu yansıttığını söyledi.

Belediyeye kazandırılan araçların alınmasından memnuniyetini belirten Belediye Meclis üyeleri ile Başkan Yaman’la birlikte araçların önünde anı fotoğrafı çektirirken, Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan 4 aracın Defne halkına hayırlı ve uğurlu olması ve kazadan beladan korunması için iyi dileklerde bulunuldu.

.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER