Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAMAN: “TÜRKİYE’NİN KURTULUŞ MEŞALESİNİ HATAY’DA YAKACAĞIZ”

YAMAN: “TÜRKİYE’NİN KURTULUŞ MEŞALESİNİ HATAY’DA YAKACAĞIZ”

Halk Tv’nin reyting rekortmeni programı “Halk Arenası”; usta gazeteci yazar Uğur Dündar’ın eşsiz sunumuyla Defne’de gerçekleşti.
Defne Belediyesi ev sahipliğinde, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) işbirliğiyle gerçekleşen programın konukları CHP İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Tuncay Özkan ve ‘Halkın Avukatı’ programıyla tanınan Avukat Murat Ergün oldu.
Başkanı Dr. İbrahim Yaman toplantıda yaptığı konuşmada; “Halk Arenası”nın Defne’de yapılacak olmasıyla ilgili aldığımız genel duyum ‘kimsenin terör korkusundan dolayı gelmeyeceği’ olduğuydu. Fakat biz bundan emindik ki, Bizim Defnelimiz, Hataylımız bu tehditleri çok görmüştü. Ülkece yaşadığımız terör saldırılarının sonucu olarak insanların sokağa çıkmaya cesaretlerinin olmayacağı amacında olan zihniyetlere karşı her zaman şunu savunuyoruz: “Korkmayacağız”. Ülkenin rejiminin değiştirilmek istenmesine yönelik, herkesin biraz mizahta katarak kendine özel bir “HAYIR” gerekçesi yaratması, Türkiye için Hayırlı sonuç almaya doğru halk olarak birliğimizin göstergesidir. Rekorların, şampiyonlukların ilçesi olarak Türkiye’nin laik demokratik sistemini ayakta tutacak meşaleyi Defne’den, Hatay’dan yakacağız. Sevgili Uğur Dündar’a, Halk Arenası’na bugün burda oldukları için teşekkür ediyoruz.” sözlerine yer verdi.
.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER