Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAMAN: “TURUNÇLU DEFNE EVİNİ HALKIMIZLA BULUŞTURMAYA HAZIRLANIYORUZ”

YAMAN: “TURUNÇLU DEFNE EVİNİ HALKIMIZLA BULUŞTURMAYA HAZIRLANIYORUZ”

Defne Belediyesi tarafından projelendirilen ve ilk ürünü Akdeniz Mahallesi olan Defne Evi’nin ikincisi Turunçlu Mahallesi’nde açılmaya hazırlanıyor.
Başlangıç olarak 7 Mahallede projelendirilen, kültürel ve sanatsal etkinlikleri, eğitici seminerleri ve mevcut mahalle kitaplığı ile örnek bir proje haline gelen Defne Evi’nin, Turunçlu Mahallesi’nde ki yapım çalışmalarında sona gelindi.
Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim, Defne Evi Projesinin ikinci ayağı olan Turunçlu Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Teknik ekibi ile birlikte çalışmaları denetleyen Başkan Yaman, Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmaların hız kazandığını ve Turunçlu Defne Evi’ni kısa süre içerisinde mahallelinin hizmetine sunmaya hazırlandıkları bilgisini verdi.
Defne Belediyesi projesi olan Defne Evleri; 100 kişilik çok amaçlı salonu, mahalle kitaplığı ve çevresindeki park ile vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen ve yoğunlukla kullanılan kültür-sanat merkezi haline geldi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER