Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağYaralarımızı sarmak gayretindeyiz

Yaralarımızı sarmak gayretindeyiz

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay Zabıta birim ekibi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Görür Zabıta Müdürü Önder Şimşek eşlik etti.

Başkan Karaçay toplantının açılış konuşmasında binlerce yitirdiğimiz eş, dost, akraba, hemşerimiz bunun yanında binlerce evlerin yıkımına neden olan bir deprem yaşadık. Yönetime geldiğimizden önceliğimiz yaralarımızı sarmak kentimizi yaşanabilir hale getirme gayreti içerisindeyiz. Depremden sonra meydana gelen çevre kirliliği, çevremizin genel temizliğine, yaya geçitlerinin işgali  gibi sorunlara kalıcı çözümler getirilmesi konusunda vatandaşla birlikte dayanışma içinde olarak kalıcı çözümler için çalışma başlatacaklarını ifade etti.

Başkan Karaçay konuşmasının devamında; moloz ve çöp atıklarını vatandaşlarımız tarafından yol kenarlarına caddelere atılmaması gerektiğini bu konuda zabıta ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızı uyarılmasını istedi.

Yakın bir zamanda belediyemiz bünyesinde “Beyaz Masa” iletişim hattı kuracaklarını dikkat çeken Başkan Karaçay; Beyaz Masa iletişim hattının işleyişi ile ilgili yaptığı açıklamada Vatandaşlarımız çevre kirliliğine neden olan moloz, çöp, atık eşyaları yollara caddelere atmadan önce Beyaz Masa görevlimiz ile iletişime geçerek görevlimiz sorununuzu ilgili birimlere yönlendirerek kalıcı çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Karaçay; konuşmasının devamında  yürüyüşümüze başlarken halkımızın yaralarını sarmak iyileştirmek kentimizin çözmek için halkımızla birlikte el ele omuz omuza vereceğiz. Sosyal yaşam alanlarımızın korunması temiz tutulması  her vatandaşımızın bir sorumluluğu bir görevi olmalıdır. Belediyemiz halkımızla beraber güç birliği içinde olduğumuz sürece aşmayacağımız hiç bir engel kalmaz şeklinde sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER