Pazar, Haziran 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayYardımcı Hatayspor Gündemini Değerlendirdi

Yardımcı Hatayspor Gündemini Değerlendirdi

Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Transfer Komitesi Üyesi Ender Yardımcı, transferde bugünden itibaren imzaların atılmaya başlanacağını söyledi.
Futbol Şubesi Sorumlusu Ender Yardımcı, taraftardan, transfer konusunda çok aceleci olmamalarını da isteyerek, “Biz, dersimize iyi çalışıyoruz. Çok güzel çalışmalarımız var. Ama biraz sabır lazım. Anlaştığımız, görüşmelerimizin devam ettiği futbolcular var” diye konuştu.
Hatayspor taraftarından biraz daha sabırlı olmalarını isteyen Yardımcı, hali hazırda mevcut kadrodaki 4 yıldız; kaleci Munir, orta sahada Adama Traore ile Ribeiro ve santrfor, kaptan Mame Diouf’un takımdan ayrıldıklarını, Kulüp ile hiçbir ilişikleri kalmadığını anlattı.

3 KALECİ İLE GÖRÜŞME

Hatayspor Transfer Komitesi üyesi Ender Yardımcı, kaleci Munir’in yerine hali hazırda 3 isimle görüştüklerini, bunların üçünün de yabancı olduğunu söyledi. Yerli kaleci olarak Ç.Rizespor’lu Gökhan ile hiç ilgilenmediklerini de söyleyen Ender Yardımcı, kaleyi teslim edecekleri file bekçisinin en az Munir kadar başarılı, yetenekli ve deneyimli olması gerektiğinin altını çizerek, “Görüştüğümüz kalecilerin ülkelerini söyleyebilirim. Bunları; Danimarka, Fransa (Afrika kökenli) ile Almanya olarak açıklayabilirim” şeklinde konuştu.

MUSA GELİYOR

Konyaspor’dan Musa Çağıran ile her konuda anlaştıklarını, hiçbir pürüzün olmadığını, sadece bu futbolcunun ayağında, diz kısmında her yıl bir iğne tedavisi yapması nedeniyle, gelişinin geciktiğini söyleyen Ender Yardımcı, bu futbolcunun da muhtemelen hafta başında Hatay’da olacağını bildirdi.

BUGÜN 2 İMZA VAR

Hatayspor Yöneticisi Ender Yardımcı, bugün iki futbolcuyu, imza attırmak üzere Hatay’a beklediklerim bilgisini de verdi. İsimlerini açıklamayan Ender Yardımcı, başlarından geçen bir olayı şöyle anlattı:
Hepinizin tanıdığı bir futbolcu ile günlerce görüşme yaptık, sonunda anlaştık, sözleşmesi de hazırlandı. İsimler, şartlar, her şey yazılı idi. Tam imza atılacakken, olayı duyan bir kulüp araya girdi ve anlaşmayı bozdu. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için isim açıklamıyoruz” ifadelerini kullandı.

KAMP 23 HAZİRAN’DA

Hatayspor’un yeni sezon Erzurum hazırlık kampı da 23 Haziran Perşembe günü başlıyor. Yönetici Ender Yardımcı, kampa en az 26-27 futbolcu ile gideceklerini söyledi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER