Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYaren, Beynindeki tümörlerden kurtarıldı…

Yaren, Beynindeki tümörlerden kurtarıldı…


İskenderun ilçesinde bir yandan maddi imkansızlık bir yandan çaresizlik yaşayan ailenin beyninde iki tümör tespit edilen 8 yaşındaki Yaren Erkan İskenderun Devlet Hastanesi’nde sağlığına kavuşturuluyor.

İskenderun Devlet Hastanesi’ne bir süre önce Denizli Pamukkale Üniversitesi’nden atanan Beyin Cerrahı Dr. Özkan Çeliker ve meslektaşlarından oluşan ekip beyninde iki tümör tespit edilen 8 yaşındaki Yaren Erkan için seferber oldu.

Hemen gerekli tetkikler, tedaviler yapıldı, Yaren’in ameliyatı için gerekli şartlar ve koşullar oluşturuldu. Dr. Çeliker ile birlikte yine kendisi gibi başarılı hekimler Harun Demirci ve Doğan Değirmenci İki farklı seansta hastalarını ameliyat altına aldılar.

Doktor Özkan Çeliker Ameliyatın riskli, hayati tehlikesi çok yüksek bir ameliyatı yaklaşık 7-8 saat süren beraberindeki meslektaşlarıyla başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyatta tümörlerinden kurtularak çıkan Yaren Erkan hastanedeki odasına alındı, bir süre sonra kendine gelerek oyuncaklarıyla oynayıp hastaneden taburcu olacağı günü bekliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER