Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolYaşar Toksoy'dan Seçim Mesajı

Yaşar Toksoy’dan Seçim Mesajı

Dörtyol Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Ankara‘da gerçekleştirdiği temaslar sonrasında gazetemizi ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisini, Demokrat Parti ve İyi Parti Genel Merkezlerine ziyaretler gerçekleştiren Yaşar Toksoy ilk olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Demokratik Kitle Örgütleri Başkanı Cemal Enginyurt ile görüştü.
Yaşar Toksoy İyi Parti Genel Merkezinde ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, Siyasi İşler Başkanı Ankara Millekvekili Koray Aydın’ı, İstanbul Millekvekili Yavuz Ağıralioğlu’nu, Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun’u, Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat’ı, Kurumsal İlişkiler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı’yı, Genel İdare Kurulu Üyesi Metin Günler’i, Genel İdare Kurulu Üyesi Buğra Kavuncu‘yu ziyaret ettiğini; Güçlendirilmiş Parlamenter sistem başta olmak üzere, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini görüştüklerini belirtti.
Ziyaretler sonrası gazetemizi ziyaret eden Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada; “Türk Milliyetçiliğinin, Türk varlığının güvencesi olduğuna inananlar, onu ayaklarının altına almaya yeltenenler ve ayaklar altına alanlara Türklüğün Bekasını emanet elemez. Türk Milliyetçilerine, Türk Milliyetçiliğinin iflah olmaz hasımlarına boyun eğmek hiçbir zaman yakışmaz.
Büyük TÜRK Milletinin emrinde, ülkemizin hizmetinde Dörtyol’un ve Dörtyollu Hemşehrilerimizin hizmetkarı olma düşüncesi ile tüm gönül dostlarıyla birlikte yılmadan ve cesurca mücadelemiz tekrardan başlıyor. Azimliyiz ve kararlıyız. Millet Bizi Çağırıyor.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER