Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAŞLILARA SAYGI HAFTASI ETKİNLİĞİ

YAŞLILARA SAYGI HAFTASI ETKİNLİĞİ

 

Samandağ Belediyesi Yaşlılar Haftası (18-24 Mart) nedeni ile 70 yaş üstü Samandağlılara Deniz sitesinde Karabey Restaurantta öğle yemeği verdi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız , Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik , Mahalle Muhtarları ,Belediye Meclis Üyeleri yemeğe iştirak ederek yaşlıların yaşlılar haftasını kutladılar.
Yaşlılar Samandağ ilçesinin bütün mahallerinden belediyenin temin ettiği araçlarla taşındı. Yürümede zorluk çeken yaşlılara refakatçiler eşlik etti. Mahalle Muhtarları ve Belediye meclis üyeleri mahallelerden gelen gruplara eşlik ederek yardımcı oldular.Başkan Nehir etkinlik başlamadan önce gelenleri kapıda karşıladı.Etkinlik bitiminde kapıda durarak uğurladı ve tek tek ilgilendi. Samandağ Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü personeli etkinliği organize etti.
BAŞKAN NEHİR:”SİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ”
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir yaşlılar haftası sebebiyeti ile bir konuşma yaparak gelenlerin yaşlılar haftasını kutladı.
Başkan Nehir konuşmasını Arapça ve Türkçe dillerinde yaparak :“Sizlere sağlıklı bir yaşam temenni ediyorum. Siz toplumun en önemli insanlarısınız. İlk defa böyle bir günü etkinlikle kutluyoruz.Bu etkinliği her yıl geleneksel hale getireceğiz.
Dünya sağlık örgütü 18-24 mart tarihlerini yaşlılar haftası olarak ilan etmiştir.Aslında siz bizim yüreğimizde gençsiniz.Bu vesileyle burada sizleri bir araya getirdik.Aranızda farklı mahallerden olan okul arkadaşı,askerlik arkadaşı olanlar vardır belki de. Bundan dolayı bu etkinliği gelenekselleştirmek istiyoruz. Siz her zaman her şeyin en güzeline layıksınız.
Siz geçmişimizle geleceğimiz arasında bir köprüsünüz aynı zamanda.Sizin deneyimleriniz bizim pusulamız olacak ve yol haritamız olacak.Biz sizin vicdanınızla süreci yürütmeye çalışacağız.Çünkü o vicdanı sizden öğrendik.Öğrendiğimiz değerlerle hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.Bu şehri güzel ve huzurlu ,daha iyi nasıl yapabiliriz?beynimizi bu sorularla yoğunlaştırarak hizmet geliştireceğiz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER