Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayYayman Başkan Savaş'ı Oturuma Çağırdı

Yayman Başkan Savaş’ı Oturuma Çağırdı

Hatay AKP Milletvekili, aynı zamanda TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı olan Hüseyin Yayman, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Hatay’a hizmet etmediğini söyledi ve kendisini açık oturuma davet etti.
Hatay’da, sosyal medya ağı Twitter’da en çok takipçisi olarak birinci sırada Milletvekili Hüseyin Yayman ile 2. sırada Lütfü Savaş’ın yer aldığı biliniyor.
Dün, basınla olan sohbetinde, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ağır eleştiriler yönelten Hüseyin Yayman, “Ben, 4 yıldır Milletvekiliyim. 2,5 yıl Bakan Yardımcılığı yaptım. Geçen 6,5 yıl zarfında, bir kere olsun Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş beni telefonla arayıp da ‘Şunu yapmak istiyoruz, desteğiniz ya da şunu-bunu yapalım’ şeklinde hiçbir isteği olmamıştır. Gittiğimiz her yerde, ‘yapılmayan yollar, susuzluk’ şeklinde şikayetler almaktayız. Lütfü Savaş’a söylüyorum; Hatay halkının faydasına hangi projeyi getirdi de biz karşı çıktık? Hatay Büyükşehir Belediyesi ne yapar? Hatay’da yapılan her türlü hayırlı hizmetin altında AKP’nin imzası var. 5-6 ilçemizde hastaneler bitti-bitiyor. Açılışlarına da Eylül ayında Samandağ’dan başlıyoruz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER