Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayYayman, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Aday mı Olacak?

Yayman, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Aday mı Olacak?

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, kendisiyle ilgili ‘Hatay Büyükşehir Belediyesine aday olacak’ şeklinde ki söylemlerin kesinlikle doğru olmadığını söyledi.

Yayman: “Ne Büyükşehir Belediyesine ne de bir başka ilçe belediyesine aday değilim öyle bir talebim de yok. Bir yere aday olma veya olmama meselesi AK Parti de görev verilmesi ile ilgilidir. Parti görev verirse değerlendirilir değilse hangi görev verilirse o yapılır” dedi. Sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Bugün itibariyle ben milletvekiliyim. Milletvekili olmaktan da mutluyum. Partim beni bir kez daha aday gösterir ise yine milletvekili olmak isterim” diyen Hüseyin Yayman “Buradan bir kere daha söylüyorum ben Hüseyin Yayman olarak ne Büyükşehir Belediyesi adaylığına ne de herhangi bir ilçe Belediye Başkanlığına aday değilim” dedi.

Belediye Başkanlığı için kendisine yapılan aday yakıştırmasının nereden kaynaklandığı yönünde ki soruya da yanıt veren Hüseyin Yayman, “Ben Hatay’ın 15 ilçesinde de görevimin başından bu yana aktif olarak çalışıyorum. AK Partiye oy vermiş, vermemiş ayrımında bulunmadan her ilçenin sorunlarını ilgili mercilere duyurur ve çözümünü sağlarım. İlçelerde çok aktif olmam nedeniyle Büyükşehir Belediyesine aday olabileceğim söylemi geliştirilmiş olabilir” dedi.

Son dönemde Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz yanı sıra zamlarla ilgili de konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de yaşanan bu tablodan hiç kimsenin erken seçim sonucu çıkarmaması gerektiği, çünkü seçimlerin mutlaka zamanında yapılacağını söyledi.

AK Parti iktidarının prensip olarak seçimleri zamanında yaptığının altını çizen Yayman, “Ekonomik koşullar, son yapılan zamlar en çok şikâyet aldığımız meseleler arasında. Ancak bu sadece Türkiye’nin değil neredeyse tüm dünyanın sorunu haline geldi. Başta elektrik zamları olmak üzere gıda ürünlerine yapılan zamların makul bir seviyeye çekilmesi için çabamız sürüyor. Buradan kimseye ekmek çıkmaz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER