Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağYayman, HBB'yi Sert Eleştirdi!

Yayman, HBB’yi Sert Eleştirdi!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ Devlet Hastanesi önünden HBB’ye yüklendi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumsuzluğunun cezasını Hataylı vatandaşların çektiğini belirten Yayman, HBB’nin yolu yapmayacağını söylemesi durumunda AK Parti olarak İstanbul’daki gibi yolları kendilerinin yapabileceğini belirtti.

Vekil Yayman, Samandağ İlçe Sağlık Müdürü Şafak Miçooğulları, AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir ve beraberindekilerle birlikte yapımı tamamlanan Samandağ Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

HBB YAPMAZSA AK PARTİ OLARAK BİZ YAPARIZ

Vekil Yayman yaptığı açıklamada; “Değerli Hataylı hemşerilerim görüyorsunuz. Burası İdlib’in yolu değil. Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı devlet hastanesinin yolu. Samandağ Devlet Hastanemiz tamamlandı. Ancak hemen yanındaki yol hala yapılmadı. Burada yetkili kurum olan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumsuzluğu söz konusu. EXPO’ya harcanan paranın %1’i buraya harcansa çoktan bu yol bitmiş olurdu. Ancak hiçbir adım atılmadı. Eğer HBB bu yolu yapamayacaksa AK Parti olarak İstanbul’da olduğu gibi burada da yolu biz yaparız. Yeter ki halkımız mağdur olmasın. Biz konuyu halkın takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER