Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıYaza Formda Girmek İsteyenlerin Sırrı: Yeşil Çay

Yaza Formda Girmek İsteyenlerin Sırrı: Yeşil Çay

Yaza Formda Girmek İsteyenlerin Sırrı: Yeşil Çay

Yeşil çay, Asyalıların binlerce yıldır tükettiği ve sayısız faydalarıyla bilinen bir içecek. Zayıflamaya olan olumlu etkileri sebebiyle de popülerliğini günden güne arttırıyor.

Peki, yeşil çay zayıflama üzerinden neden bu kadar etkili? Öncelikle içeriğinde kateşin adı verilen bir antioksidan çeşidi bulunuyor. Bu bileşen vücut sıcaklığını yükselterek daha fazla kalori yakımı sağlıyor. Ayrıca doğal yollardan metabolizma hızını da artırıyor.

 

Yeşil çayın iştah üzerinde de birtakım olumlu etkileri bulunuyor. Günlük içecek tüketimine yeşil çayı ekleyen kişilerin iştahlarında bir azalma olduğu uzmanlar tarafından dile getiriliyor. Dolayısıyla zayıflama sürecinde iştahınızdan şikayetçiyseniz gün içinde siz de yeşil çayın bu etkisinden faydalanabilirsiniz.

 

Yeşil çayın diğer olumlu etkisi ise vücuttaki fazla ödemi atmaya yardımcı olması. Özellikle kadınlar regl döneminde şişkinlikten fazlasıyla şikayetçiler. İşte yeşil çayı düzenli tüketimi bu dönemde ve diğer zamanlarda yaşanan şişkinliği en aza indiriyor.

 

Yaza az bir zaman kala zayıflamayı hedefliyorsanız sağlıklı bir diyet programının yanı sıra bu bitki çayını tüketebilirsiniz. Eğer yeşil çayın lezzeti siz tek başına tatmin etmiyorsa ve içemiyorsanız Mithra Coffee’nin farklı aromalarla zenginleştirilen doğal yeşil çay çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Yüksek kalitedeki yeşil çay yapraklarının yasemin ve nane gibi bitkilerle zenginleştirildiği bu çaylarla farklı lezzetler de keşfedebilirsiniz.

 

Mithra Coffee’nin yeşil çayları dökme olduğu için tüketim konusunda da gönlünüz rahat edecek. İçinde tam olarak ne olduğu kestirilemeyen hazır poşet çaylara nazaran bu çaylar sağlığınız için çok daha faydalı olacaklar.

 

Eğer yaza fit girmek istiyorsanız siz de Mithra Coffee’nin yeşil çaylarını deneyebilirsiniz. Spor ve sağlıklı beslenme düzenine ekleyeceğiniz çaylarla arzu ettiğiniz fit görünüme kavuşabilirsiniz.

Türk Kahvesi Sevenler için Üç Farklı Aroma Mithra Coffee’de!

Geleneksel Türk kahvesi lezzetinden kopamayanlardan mısınız? Mithra Coffee’nin kaliteli Arabica çekirdeklerle hazırladığı Türk kahvesi çeşitleri sizin ve sevdiklerinizin vazgeçilmezi olacak. Özenle öğütülen ve paketlenen taptaze Türk kahveleriyle güne zinde başlayacaksınız ve sevdiklerinizle tadına doyum olmayan sohbetler edeceksiniz.

 

Mithra Coffee’nin kahveleri arasında filtre kahveden Türk kahvesine kadar birçok çeşit var. Yöresel çiftliklerden ithal edilen çekirdeklerle hazırlanan bu kahveler size her yudumda bambaşka bir keyif yaşatıyor.

 

Nasıl ki filtre kahve ve espresso çeşitlerinin her biri farklı tadım profillerine sahipse Türk kahveleri de kendi içinde belli çeşitlere ayrılıyor. Mithra Coffee’nin sevilen Türk kahvesi çeşitleri şu şekilde:

 

Geleneksel

 

Orta kavrulmuş kaliteli Arabica çekirdeklerin özenle öğütülmesiyle hazırlanan geleneksel bir lezzet. Lezzetinin yanı sıra son derece şık bir sunuma sahip. Mat siyah metal kutuda servis edilen geleneksel Türk kahvesiyle gerçek kahve keyfini evinize ve sunumlarınıza taşıyacaksınız.

 

Damla Sakızlı

 

Türk kahvesini yumuşacık aromayla sevenler için hazırlanan damla sakızlı seçenek de yine orta kavrulmuş Arabica çekirdeklerle hazırlanıyor. Kokusuyla ve tadıyla kahveseverlere doyumsuz bir keyif sunuyor.

 

Okkalı

 

Çifte kavrulmuş kahve lezzetinin tutkunu olanlar için hazırlanmış bir lezzet. Kaliteli Arabica çekirdeklerin özenle kavrulduğu ve öğütüldüğü bu kahve yalnızca lezzetiyle değil kokusuyla da sizi mest edecek. En özel anlarınıza, en koyu sohbetlerinize lezzetiyle eşlik edecek.

 

Her biri kaliteli Arabica çekirdeklerle ve şık metal kutularla hazırlanan Türk kahveleri size ulaşıyor. Artık taze çekilmiş Türk kahveleri için Eminönü’ne ya da Kadıköy’e giden sevdiklerinize sipariş vermenize gerek yok. Çünkü Mithra Coffee’nin kahveleri de en az o kahveler kadar taze ve lezzetli.

 

Güne bol köpüklü bir kahveyle başlamak, sevdiklerinize bir yudum kahvenin etrafında toplanmak istiyorsanız şimdi siz de Mithra Coffee’nin Türk kahvelerini deneyimleyebilirsiniz.

Mithra Coffee’yle Kaliteli Aromaları Mutfağınıza Taşıyın!

Dışarıda içtiğiniz lezzetli aromaları mutfağınıza taşımak ister misiniz? Mithra Coffee, gerçek lezzetlere ulaşmak isteyenlerin buluştuğu online bir firma. Çayın ve kahvenin en nitelikli ve lezzetli halini sunan Mithra Coffee’yle sevdiğiniz lezzetleri dışarıya çıkmaya gerek kalmadan evinizde çok daha uygun fiyata hazırlayabilirsiniz.

 

Mithra Coffee, nitelikli yöresel kahve çeşitleri arasında dünyanın farklı çiftliklerinde yetişen gerçek Arabica çekirdeklere yer veriyor. Yetiştirilme döneminden hasata, işlemeden kavurmaya kadar her aşamanın özenle gerçekleştiği bu çekirdekler mutfağınıza da yine aynı özenle ulaşıyor.

 

Böylece evinizin ya da iş yerinizin rahatlığında Etiyopya, Kolombiya, Honduras, Kenya, Peru gibi kahve kuşağının en meşhur kahvecilerinin çekirdeklerini tatma şansı elde ediyorsunuz. Size tek bir fincanda en lezzetli aromaları sunan bu kahveleri piyasaya nazaran çok daha uygun fiyata satın alabiliyorsunuz.

 

Mithra Coffee yalnızca kahve çeşitleriyle değil, birbirinden özel çaylarıyla dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli çay yapraklarının titizlikle yapılan harmanlarını size ulaştırıyor. Yeşil çayın farklı aromalarla zenginleştirildiği harmanlar, hibiskus, rooibos, Lady Grey gibi özel lezzetler mutfağınıza kadar geliyor.

 

Bu lezzetleri kendiniz tadabileceğiniz gibi çay ve kahve seven yakınlarınıza da armağan edebilirsiniz. Şimdi siz de en özel lezzetleri mutfağınıza taşımak için Mithra Coffee internet sitesini ziyaret edebilirsiniz

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER