Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberYazar Nebih Nafile, Samandağ Ataköy İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Yazar Nebih Nafile, Samandağ Ataköy İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Hatay‘ın Samandağ ilçesinde Ataköy Mahallesinde bulunan Ataköy İlkokulu 3A sınıfı öğrencileri ile bir araya gelen şair, ozan ve yazar Nebih Nafile, okul etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Yazar Nebih Nafile, Samandağ Ataköy İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Hatay’da yetişen Yazar Nebih Nafile Ataköy İlkokulu Müdürü Zeki Turan Yetişkul, sınıf öğretmeni Ahmet Çelik ve sınıf velileri iş birliği ile aldığı davet üzerine öğrencilerin boş vakitlerine denk gelen bir saatte söyleşi ve müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Yazar Nafile, Bombili’nin Kedileri Kitabını İmzalayıp Hediye Etti

Yazar Nebih Nafile, Bombili’nin Kedileri hikâye kitabını, söyleşinin ardından imzalayarak Ataköy İlkokulu 3A sınıfı öğrencilerine hediye etti.

Yazar Nebih Nafile, Samandağ Ataköy İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Bombili’nin Kedileri kitabında Koza Karaca Yayın Yöneticisi Dr.Özgün Karaca yayına hazırlık sürecinde katkı sundu. Bombili’nin Kedileri, çocuk okurların keyifle okuyacağı sımsıcak hikayeler içeriyor ve 9-12 yaş grubuna hitap ediyor.

Yazar Nebih Nafile’den Öğrencilere Tavsiyeler

Yazar Nebih Nafile: “Sevgili gençler, her kitap fuarında ve etkinliklerimde beni yalnız bırakmayan güzel bir arkadaşınız sınıfınızda. Sevgili Ada Zencir, hem şiirlerimi hem hikayelerimi ilgiyle okuyan genç okurlarımdan. Kendisine sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Hepinizin değişik hayalleri var. Bu yüzden buradasınız ve öğretmenlerinizin yardımıyla hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin. Bombili, sizin gibi bir genç, onun da en büyük hayali veteriner olmak. Sizlerin de güzel hikayeler yazacağınızı biliyorum. Ama bol kitap okumak gerektiğini unutmayalım.” sözlerinde bulundu.

Nebih Nafile, Öğrencilere Türkü Şenliği Yaşattı

Öğrencilerle birlikte türküler okuyan Kültür Kentleri Birliği Hatay Başkanı Nebih Nafile’ye, Okul Müdürü Zeki Turan Yetişkul, sınıf öğretmeni Ahmet Çelik, sınıf velilerinden Doğa Zencir çiçek verdiler.

Yazar Nebih Nafile, Samandağ Ataköy İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Yazar Nafile, “Bugün yağmur bereketi eşliğinde sizlerle bir arada olmaktan çok keyif aldım. Geleceğin mesleklerine dair bu sınıftan çok güzel sözler almış bulunmaktayım. Sınıf öğretmeniniz kıymetli meslektaşım Ahmet Çelik yüreklerinize yaşama dair çok güzel izler bırakmış. Okul Müdürü Zeki Turan Yetişkul Beyefendi okula dört elle sarılan bir idareci. Sınıf velilerimizden Doğa Zencir Hanımefendi, Seyhan Zencir Beyefendi sıcak ilgiyle karşıladılar. Arkadaşınız sevgili Ada “Çocuk” adlı şiirimi benden güzel okudu. Sizlerden ayrılırken bol kitap okumak ve günlük yazmak konusunda söz aldım. Beni mahcup etmeyeceğinizden eminim. Hepinize başarılar diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER