Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiYazar Sevda Noyan: 15 Temmuz Kursağımızda Kaldı, Bizim Aile 50 Kişiyi Götürür"

Yazar Sevda Noyan: 15 Temmuz Kursağımızda Kaldı, Bizim Aile 50 Kişiyi Götürür”

Ülke TV’de Esra Elönü’nün Arafta Sorular programına katılan Yazar Sevda Noyan oturduğu sitedeki komşularına skandal tehditte bulundu.15 Temmuz’un kursaklarında kaldığına dikkat çeken Noyan, kendi ailesinin maddi manevi donanımlı olduğunu belirterek 50 kişiyi götüreceğini ifade etti.

 

Bizim Sitede 3-5 Kişi Var, Ayaklarını Denk Alsınlar

Yazar Sevda Noyan, “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır” dedi.

Noyan: Liderimizi Yedirmeyiz Bu Ülkeye

Noyan, “Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak… Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle 3-5 var, benim listem hazır” diye konuştu.

Noyan: Hain Zombiler, Bir Daha Darbe Yapmaya Kalkarsanız Sonunuz Hiç İyi Olmayacak

Sevda Noyan, “Evet açık ve net söylüyorum. Hiç birinizden korkmuyorum hain zombiler. Şayet bir kez daha bu ülkede darbe yapmaya kalkarsanız sonunuz hiç iyi olmayacak bunu çok iyi bilin. Yaptığınız hakaretleri attığınız iftiraları size iade ediyorum… Bilin ki hiç etkilenmiyorum.. Hain zombiler.

Konuşmam niye size dokundu tekrar darbe yapmayı mı planlıyorsunuz? Bu sefer kaçacak delik bulamazsınız. Sahte hesaplarla istediğiniz kadar saldırın, hiç etkilenmem. Alışkınız sizin iftiralarınıza… Liderim Recep Tayyip Erdoğan… Sonuna kadar onun yanındayım.” dedi.

etiketler: sevda noyan, sevda noyan haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER