Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıTutturX (Yazı Tahtasının Tutunan Hali)

TutturX (Yazı Tahtasının Tutunan Hali)

TutturX ailesi olarak tutunma özellikli planlayıcılar, yazı tahtaları, öğrenci setleri, harita çeşitleri ve özel baskı hizmeti veriyoruz. Ürünlerimiz Yaz-Sil özelliğine sahip olup Duvara, Cama, Tahtaya tutunur. Sök tak yapmaya uygun değildir. Ürünlerimizi ev, okul, dershane, ofis ve işletmelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Planlayacı ürünlerimiz olan haftalık, aylık, yıllık planlayıcılarla daha iyi bir planlama yapabilir daha programlı ilerleyebilirsiniz.

Yazı tahtaları ürünlerimiz Tüm Türkiye de pandemi sürecinde öğretmen ve öğrencilere daha verimli ders çalışma imkânı sunmuş on binlerce kişi tarafından halen kullanılmaktadır. Yeşil, Mavi, Sarı, Kırmızı, Siyah, Beyaz ve şeffaf gibi renklerde olan tahtalarımız yaz-sil özelliğine sahiptir ve duvara, cama, tahtaya bant ve yapışkan olmadan tutunmaktadır. Manyetik yazı tahtası bizim işimiz.

Harita çeşitleri alanında birçok ürüne sahibiz. Dilsiz Türkiye haritası, Dilsiz dünya haritası, Türkiye, Dünya harita çeşitlerimizle haritalar alanında çığır açmış bulunmaktayız.

Öğrenci Setleri ürünlerimiz her yaşta çocuklara göre hazırlanmış ve öğrencilerin okul öncesi, anaokulu, 1. sınıf, 2-3-4 sınıf, 5-6-7-8 sınıf olmak üzere ihtiyaçlara göre düzenlenmiştir. Özellikle okul öncesi set ve ürünlerimiz 3-5 yaşında çocuğu olan Anne ve Babalar tarafından çok sık tercih edilmekte olup çocukların bireysel gelişimini ve öğrenimini eğlenceli şekle dönüştürmüş ve en çok satılan ürünümüz olmuştur.

Ürünlerimizi https://tutturx.com sitemizden havale-eft ya da kredi kartıyla satın alabilir sipariş verebilirsiniz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER