Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYelken Kursu sporcuları sertifikalarını aldı

Yelken Kursu sporcuları sertifikalarını aldı


İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nün beş dönem olmak üzere iki haftalık gördükleri eğitimler sonucu 7-18 yaş arası 40 kursiyer öğrenci Yelken Yaz Okulu’ndan sertifika almaya hak kazandı.
Sertifika törenine İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Öğrencilere,rüzgar kuvveti, yön kavrama, teknik terimler, rotalar, denizci düğümleri, tekneye hâkim olma, şamandıra dönüşleri hakkında eğitimler veren İskenderun Yelken İhtisas Kulübü’nde uzman eğitimciler Gökhan Durkal ve Sergen Cihnioğlu tarafından teorik ve pratik olarak verilen eğitimlerin sonunda, eğitimleri tamamlayan başarılı yelkencilere sertifikalarını İstanbul, Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu verdi.
İskenderun Yelken Kulübünde gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Başkan Kutlu, her yıl geleneksel olarak verilen kursların bu yılda devam ettiğini, bu yıl kurslara katılımın daha yoğun olduğunu belirtti.Temennilerinin bu sporcuların ileri ki hayatlarında iyi bir kaptan, iyi bir yelkenci olmaları olduğunu ifade eden Başkan Kutlu;“Başarılarınızın devamını diliyorum. Tüm sporcu gençlerimiz ve çocuklarımızın rüzgârı bol olsun”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER