Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYelken Plus Restaurant’a Görkemli Açılış

Yelken Plus Restaurant’a Görkemli Açılış

Hatay’da Metin Ceritbinmez ve Ali Yıldız’ın ortak yatırımıyla Selim Yıldız’ın işletmeciği ve Ayhan Işık’ın müdürlüğünde hizmete giren Yelken Plus Balık ve Et Lokantası törenle açıldı. Bölgede iddialı bir mutfak konseptinde, farklı ve özgün bir ekol anlayışıyla hizmet verecek olan Yelken Plus balık ve et lokantası, İskenderun Arsuz yolu üzeri, Büyükdere (Pirinçlik) mevkiinde, davetliler eşliğinde açıldı.

Açılışta konuşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, işletmecileri tebrik ederek bölge halkına yakışır böylesi nezih bir Restaurantın açılışında bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Culha, Arsuz’un her geçen gün gelişmekte olduğunu ve yeni işyerlerinin artarak açıldığını belirtti.

Bölge ekonomisine katkıda bulunmalarından dolayı işletmecileri tebrik eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise her zaman Arsuz bölgesine hizmet veren ve istihdam yaratan işletmelerin yanında olduklarını, Arsuz ilçesinin her geçen gün yatırımlarla büyümeye devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun ve işletmecilerin yanı sıra kalabalık davetlilerin katılımıyla kurdele kesildi.

Açılışın ardından işletme mekânı işletmeciler tarafından misafirlere tanıtıldı ve ikramlarda bulunuldu.

Yelken Plus Restaurant yeni lezzetler eşliğinde damakları fethedecek menüleriyle, yöresel lezzetleri de gözler önüne seriyor. Şık dekorasyonu ve leziz Akdeniz mutfağı ile farklılığını hissettiren, tecrübeli şeflerin hazırladığı yenilikçi lezzetlerle dikkat çeken Yelken Plus Restaurant, balık ve et mutfağıyla farklı tatların eklendiği özgün ve lezzetli menüsüyle de çok iddialı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER