Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporYeni Aday Volkan Demirel Oldu

Yeni Aday Volkan Demirel Oldu

Teknik Direktör Serkan Özbalta ile yollarını ayırmayı planlayan Atakaş Hatayspor, Özbalta’nın yerine Volkan Demirel’i getirmeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig ‘de bu sezon oynadığı 5 maçta yalnızca bir puan alabilen Atakaş Hatayspor’da teknik direktör değişikliği yaşanabilir. Ligin 18. sırasında bulunan ekipten hamle bugün geliyor.

HATAYSPOR İLE GÖRÜŞTÜ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, teknik direktör Serkan Özbalta ile yollarını ayırmayı düşünen Atakaş Hatayspor, gündemine Volkan Demirel’i aldı. Taraflar, dün bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşenin neticesinin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

GÖZTEPE’NİN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Spor Toto 1. Lig’de 5 hafta sonunda teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayırıp yeni hocaısnı belirlemek için yoğun mesai harcayan Göztepe’de liste başı olan isimlerden Volkan Demirel teklifi kabul etmedi. Son olarak Fatih Karagümrük’te çalışan genç teknik adam, kariyerini Süper Lig’de sürdürmeyi düşündüğünü söyledi.

Bektaş’ın yabancı dil bilmesi de avantaj olarak değerlendirildi. Henüz net kararını vermeyen yönetimin hafta sonuna kadar teknik adam sorununu çözeceği vurgulandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER