Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberYeni Devlet Hastanesi Yoluna Çelik Bariyer Montajı Yapılıyor

Yeni Devlet Hastanesi Yoluna Çelik Bariyer Montajı Yapılıyor

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kent genelinde tehlike arz eden yollara çelik bariyer montaj işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri ve Karayoları ekipleri işbirliği ile yeni devlet hastanesinin üst kısmında bulunan yolda çelik bariyer çalışması yapıldı.

Çalışmalar Devam Edecek

Bölge muhtarlarından ve vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Bu bölgedeki yolu hastaneye giden tüm vatandaşlarımız yoğun bir şekilde kullanıyor.Yol kenarlarında bariyer olmaması büyük bir sıkıntı ve tehlike oluşturuyordu. Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile Karayolları ekiplerimizin işbirliği ile Çankaya Yeni Devlet Hastanesi yan yolunda tehlike arz eden noktalara çelik bariyer yerleştirme çalışmaları gerçekleştirildi”dedi.

Yol Güvenliği Çok Önemli

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Kent genelinde bir yandan yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da tehlike arz eden noktaları Karayolları ekipleri ile birlikte çelik bariyerler ile donatıyoruz.Daha sıkıntılı noktalarda çalışmalar sürecek.Vatanadaşlarımızın güvenliği önemli” şeklinde konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER