Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaYeni Diş Hekimleri Kep Attı

Yeni Diş Hekimleri Kep Attı

 

 

Hatay MKÜ’ye bağlı Dişhekimliği Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, yoğun bir katılımla Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Mezunlar kep attı

Yeni Diş Hekimleri Kep Attı

 

Hatay MKÜ Dişhekimliği Fakültesi’nde dönem birinciliğini Sakine Karadağ adlı öğrenci alırken, okul ikinciliğini Meyrem Boyraz ve okul üçüncülüğünü de Muhammed Musab Belet aldı. MKÜ Dişhekimliği Fakültesi’ndeki mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, dönem birincisi Sakine Karadağ’ın konuşmasıyla başladı. Dönem birincisi Sakine Karadağ, yapmış olduğu açılış konuşmasında, uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından mezun olmanın vermiş olduğu sevinç ve hüznü bir arada yaşadıklarını söyledi. Karadağ, kendi ve arkadaşlarının almış oldukları eğitimle, ülkenin dört bir tarafında hizmet etmeye hazır olduklarını söyleyerek, eğitim hayatları boyunca desteklerini esirgemeyen ailelerine ve Öğretim Üyelerine teşekkür etti.

Okul birincisi diplomasını Rektor Kaya’dan aldı.

-SİZE İNANCIM TAM-

Tören’de, Dişhekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami Duran da bir konuşma yaptı. Duran, şunları söyledi:
“Eğitim kurumları, birer orkestra gibidir. Fakültemiz de tüm akademik ve idari personeli ile uyum ve ahenk içinde çalışarak, böylesine güzel bir sonuca imza atmıştır. Sevgili velilerimiz, bugün bu manzaranın ve tablonun oluşmasında belki de en büyük katkı sizlerin olmuştur. Bu süre zarfında göstermiş olduğunuz ilgi ve destekleriniz için her birinize minnet borçluyuz. Bu başarının bir mimarı da sizlersiniz.
Sevgili mezun arkadaşlarım, almış olduğunuz eğitimi; ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve dünyamızı değiştirmek için kullanacağınıza olan inancım tamdır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER