Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitim“Yeni Dönemde Hedef Büyük!”

“Yeni Dönemde Hedef Büyük!”

Yükseköğretim Kurumları Sınav sonuçlarıyla öğrencilerinin üniversiteye yerleşme başarıları Güney Kampüs Metin Kanmaz Eğitim Kurumları’nı gururlandırdı.
YKS yerleşme sonuçlarını değerlendiren Güney Kampüs Metin Kanmaz Eğitim kurumları ortaklarından Mehmet Yazar, kurum olarak bu süreci başarıyla tamamladıklarını, ‘Güney Kampüs’ten diğer kampüslere’ sloganının gereğini yerine getirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Mehmet Yazar, gerek kurs merkezi, gerekse kolejde sınava hazırlanan öğrencilerinin üstün bir başarı elde ettiklerinin altını çizerek “Dershanecilikten gelen deneyimlerimiz, geçen yıllarda olduğu gibi bu dönemde de semeresini verdi. Geçmişten gelen bir geleneği sürdürmek kolay değildir. Ekip ruhuyla yaptığımız çalışma ve eğitim kadromuzun özverisi bu dönemde de yüzümüzü güldürdü.” dedi.
İki kurumda eğitim hizmeti verdiklerini hazırlatan Mehmet Yazar “Bilindiği gibi eğitim kurumu olarak Güney Kampüs Metin Kanmaz Koleji ile Güney Kampüs Metin Kanmaz Kurs Merkezi olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu iki çatı altında eğitim bu dönemde yüzde 83’lük bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşadık. Öğrencilerimiz, Hacettepe Üniversitesi’nden, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne kadar, devlet, özel ve vakıf, hemen hemen ülkemizin birçok üniversitesini kazandı. Çoğu da, gözde fakültelerde yükseköğretimlerini sürdürerek hayata atılacak. Bu bizim için tarifi imkansız mutluk ve gurur verdi.” diye konuştu.
Yazar, bu dönemde yaşadıkları gururla, yeni sezona daha enerjik ve üstün performansla girmeye hazırlandıklarını dile getirerek; “Bugüne kadar üniversiteye gönderdiğimiz binlerce öğrencilerimizin gururuyla yeni sezona daha bir enerjik giriyoruz. Güçlü eğitim kadrosuyla, modern sınıfları ve teknolojik donanımla yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni sezonda da daha büyük hedeflerle girmeye hazırlanıyoruz. Bugün elde ettiğimiz yüzde 83’lük başarıyı daha yukarılara taşıyacağımıza inancımız tamdır.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER