Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberYeni Normalde İSTE'de Mezuniyet Töreni 07/08/2020 Cuma günü

Yeni Normalde İSTE’de Mezuniyet Töreni 07/08/2020 Cuma günü

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) mezuniyet törenini 7.8.2020 cuma günü yapacağını açıkladı.
İSTE Rektörü Türkay Dereli sosyal medyada yaptığı açıklamada konu ile ilgili şunları paylaştı.
Yeni Normalde İSTE’de Mezuniyet Töreni 07/08/2020 Cuma günü
“Değerli Mezunlarımız,
Üniversite yaşamınızın son dönemini olağanüstü şartlarda arkadaşlarınızdan ve hocalarınızdan uzakta tamamlamak zorunda kaldınız. Bu yıl, salgın nedeniyle önceki yıllarda olduğu gibi hep birlikte coşkulu bir mezuniyet töreni de yapamıyoruz. Ancak, İSTE’nin, 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle başlayan ve yeni normal diye tabir edilen normalleşme döneminde de gerekli tedbirleri ivedilikle alarak bu döneme hızlı bir şekilde uyum sağlaması ve mezunlarımızdan mezuniyet töreni için yoğun talep gelmesi üzerine, zorlu bir süreçten geçmiş olan 2020 mezunlarımızın hak ettikleri mezuniyet töreni coşkusundan mahrum kalmamaları için bulunduğumuz koşulları düşünerek, törenin mezunlar, yakınları ve üniversite çalışanları için risk oluşturmaması açısından yeni normale uygun olarak alınan ve alınacak tedbirler ile mezunlarımızın geride bıraktıkları üniversite yaşamı için en anlamlı kapanışın ve en güzel kutlamanın açık alanda sosyal mesafeye uyarak yüz yüze yapılmasına karar verdik.

Törene katılacak her bir mezunumuza özel kep ve cübbeler ayrı poşetlendi ve törende sizlere verilmek üzere hazırlandı. Bizler, siz değerli mezunlarımızdan ve katılımcılardan tören günü sosyal mesafeye titizlikle uymanızı ve tören boyunca maske takmanızı istiyoruz.

Mezuniyet töreni, 07/08/2020 Cuma günü saat 16:00’da Üniversitemiz Merkez Kampüsündeki Merkez Kütüphane (Bilgi Keşif Merkezi) binası önündeki meydanda düzenlenecektir.

Törene katılmak isteyen mezunlarımız, 07/08/2020 Cuma günü en geç saat 14:00’a kadar törene ilişkin işlemlerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında bitirmesi gerekmektedir. Bu işlemler, sadece tören günü yapılabilecektir.

Sizleri ve yakınlarınızı mezuniyet töreninde görmekten mutluluk duyacağız.

Tören ile ilgili sorularınız için ogrenci@iste.edu.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER