Salı, Mayıs 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayYeniçeri Yaşlıları Unutmadı

Yeniçeri Yaşlıları Unutmadı

Ak Parti Gülkent Mahalle Başkanı Hayrettin Yeniçeri, yaşlılar günü dolayısıyla yaşlı hastaları ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ücretsiz saç sakal bakımı yaptı.

Yaşlı vatadaşların yaşlılar gününü kutlayan Yeniçeri, vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinleyerek sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yeniçeri, ziyaret ettiği hastaların önce dertlerini dinlediğini, ardından moral vererek tıraş ettiğini anlatarak; “Onları tıraş ettiğimde çok duygulanıyorum. Gönül dünyasında çok yüksek yerlere çıkıyorum. Geçmişlerini anlamaya çalışıyorum. Hakikaten tıraş ettiğimde onları babam gibi görüyorum. O sıcaklığı alıyorum. Onlar da beni çok seviyor. İçeri girdiğimde neşeyle karşılıyorlar. Bazen ağlıyorlar. Ben de dayanamıyorum, ağlamaya başlıyorum. Bu hizmetle aslında devletimizin sıcak yüzünü de göstermiş oluyoruz. Bu soğuk kış günlerinde onları ziyaret edip o sıcak yüzü göstermek çok güzel bir duygu. Böyle insanlara sahip çıkmak, hizmet etmek lazım. Onların bize ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.

Yeniçeri’nin bu hizmetinden çok memnun olan vatandaşlar da yaptıkları açıklamalarda; “Her geldiğinde sabırla derdimi dinliyor. O benim oğlum, her şeyimdir. Allah ondan razı olsun. Hem tıraşımı yapıyor hem derdimi dinliyor. Onu gördüğümde çok mutlu oluyorum.” ifadelerini kullandılar.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER