Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporYenihayat Beraberliği Değerlendirdi

Yenihayat Beraberliği Değerlendirdi

TFF 2. Lig Kırmızı grubun 9. Haftasına lider giren İskenderun sporun teknik direktör Bülent Yenihayat bir haftada üç maç, 7 puan topladıklarını belirterek “Zor ama bizim için kazançlı bir hafta oldu” dedi.

oğun bir maç haftası geçiren lider İskenderun sporun Teknik Direktör Bülent Yenihayat çok zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade ederek şu değerlendirmeyi yaptı: “Bir haftada üç maç yaptık, Van’la başlayan, Kırklareli ve Diyarbakır maçı, yoğun bir hafta oldu, üç maç yedi puan topladık. Gönül isterdi ki, son maçta da kazanalım, pozisyonlar vardı değerlendiremedik ama zemin çok kötüydü, amiyane tabirle kum zeminde oynadık, açıkçası, sakatlık olmadan dönmemiz bizim için kazanç oldu. Son maç üzerinden konuşuyorum, hızlı başladık, girdiğimiz pozisyonlar var, değerlendirseydik maç başka yerlere gidebilirdi. Maçın genelinde oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarı saha biraz daha ağırlaştı. İki takım da top kontrolü ve pas yapmada zorlandı. O zeminde sakatlık olmadan dönmemiz bizim için gerçekten kazanç oldu” şeklinde konuştu.

         ZOR MAÇLAR OYNUYORUZ

Bir puanla kente döndüklerini belirten Yenihayat “Belki kötü olarak gözükebilir, o şartlarda gönül ister ki kazanarak dönmek ama bizim yaptığımız hesaba göre üç maç üzerinden 7 puan fena bir puan değil. O yüzden zor, kendi sahasında kaybetmeyen bir Kırklareli maçını kazandık. Onlar gittiler Buca’yı yendiler İzmir’de. Yani dışarıdan kolay gözüküyor ama zor, çok sık aralıklarla maçlar oynuyoruz. Bu da ciddi anlamda yorucu, hem seyahat, hem sahada performans açısından, deplasmandan geliyoruz, iki gün idman yapıyoruz, tekrar seyahat ediyoruz. O anlamda bu haftayı iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim için kazançlı bir hafta oldu” dedi.

KOLAY BİR MAÇ YOK!

Karacabey maçı için de iyi bir takım ve mağlubiyeti olmadığına işaret eden Teknik Direktör Yenihayat “İyi grafikleri var. Geçen sene ikinci ligde final oynadılar. Zor geçecek bir maç, kiminle oynarsanız oynayın bu ligde hiçbir zaman kolay bir maç yok. Biz yine kazanmak için çıkacağız. Kendi oyunumuzu oynayacağız, oyuncu kardeşlerimize güveniyoruz, inanılmaz özverili davranıyorlar, büyük bir fedakarlık yapıyorlar. O anlamda da onlara inancımız tam, hazırlıklarımıza başladık, idmanımızı yapacağız. Rakibimizi analiz ediyoruz. Biz de son oynadığımız maçta da neleri eksik yaptık, neleri doğru yaptık onların analizini yapıp, Karacabey maçına da en doğrular çıkıp, kazanmaz için oynayacağız” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER