Cuma, Aralık 12, 2025
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYenilenen Ayakkabıcılar Çarşısı açıldı

Yenilenen Ayakkabıcılar Çarşısı açıldı

 

 

İskenderun i Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Ayakkabıcılar Çarşısı ilki gerçekleştirilen ‘Açılış İndirim Festivali’ etkinliğiyle açıldı

Açılışa İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, Belediye Başkan Mehmet Dönmez, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile kalabalık esnaf ve vatandaş topluluğu katıldı.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Mehmet Dönmez yıllardır İskenderunluların belleğinde özel bir yere sahip olan Ayakkabıcılar Çarşısı’nın yeni görünümüyle birlikte artık çok daha canlı bir merkez haline geldiğini ifade ederek “Hafızalarımızda hep İskenderun’un iyi yaşatılan yerleri kalır. Ayakkabıcılar Çarşısı’nın önceki hâlini biliyoruz. Bugün ilk defa esnafımız yapılan bu çalışmayı bir indirim kampanyasıyla ödüllendirmek istedi. İskenderun’daki hemşerilerimizle bu heyecanı paylaşmak istedik” dedi.

 

MAĞAZALARDA %35 İNDİRİM KAMPANYASI

 

Çarşı esnafı, yenilenen Ayakkabıcılar Çarşısı’na özel mağaza içi indirimlerle kampanyaya destek verirken; Belediye Başkanı Dönmez, Pazartesi gününe kadar alışverişlerde etiket fiyatı üzerinden ek %35 indirim uygulanacağını duyurdu.

 

Başkan Dönmez “Gelin Ayakkabıcılar Çarşısı’nın yenilenen yüzünün keyfini çıkarın. Esnafımıza destek olalım, birliktelik ruhunu İskenderun’da yaşatalım. Bu kampanyayı esnafımızla birlikte ‘Açılış İndirim Festivali’ olarak adlandırdık. İskenderun’un ilk indirim festivali hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Dönmez, bundan sonra her yıl yeni yıla yaklaşırken İskenderun’da indirim festivallerinin gelenek haline getirilmesi için belediye olarak tüm destekleri vereceklerini vurguladı.

 

İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder de beraberindekilerle birlikte esnafı gezerek, yenilenen çarşının ve indirim festivalinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER