Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaFilm Sanat KitapYerel sanatçılardan örnek dayanışma

Yerel sanatçılardan örnek dayanışma

Hatay genelindeki 43 yerel sanatçı, örnek bir dayanışma gösterdi kanser hastaları için bir araya geldi. Müzisyen Turan Mansuroğlu organizesinde, geliri Hataylı 4 kanser hastasının tedavisinde kullanılmak üzere gerçekleştirilen konserde sanatçılar, teker teker sahneye çıktı ve en güzel şarkılarını seslendirdi.
Aşiyan Cafe Restaurant’ta düzenlenen etkinlikte, Hataylı kanser hastaları Turgay Yılmaz, Mustafa Zorba, Fikret Siper ve Tulgay Fırıncıoğulları için sahneye çıkıp ikişer şarkı söyleyen isimler ve gruplar şöyle sıralandı: Nihat Mugil, Joker Band, Mikotin Band, Full Promil, Grup 3 Ton, Bariyer, Kuzgun, Durock, Burçin Kumru, Levent Korkmaz, Özhan Güzel, Önder Kırbıyık, Cihan Süner, Yılmaz Özbek, Deniz Albayrak, Mehmet Koçak ve Süleyman Güverci·n.
Anlamlı organizasyona destek vererek bilet satışlarında katkıda bulunan isimler de şunlar: Dr Serdar Kanuncu,
Hüsne Küçükoğlu, Ceylan Küçükoğlu, İlker Belli, Çiğdem Arslan (Aşiyan Cafe Restaurant) ve Dj Cemil Asker (Christine Music).
Etkinliğe katılan duyarlı vatandaşlar, bu tür organizasyonların ayda bir veya iki ayda bir düzenlenmesini istedi, destek sözü v

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER