Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaYeşil Alanlar Yenileniyor

Yeşil Alanlar Yenileniyor

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor. 

Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Antakya’nın 95 Mahallesi’nde bulunan parkların bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler; bakım, onarım ve yenileme çalışmaların yanı sıra çim alanlarda bulunan yabani otları kurutarak hem doğal güzelliği hem de bitkilerin sağlığını koruyor. 

Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda gerek halkın sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Hafta sonları dahil çalışma yaparak Antakya’nın her noktasında çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerimiz, halkın istek ve taleplerini de ön planda tutuyor. 

Yürütülen hizmet kapsamında son olarak Odabaşı Mahallesi ve Akasya Mahallesinde bulunan parklarda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmaları gerçekleştirildiği bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER