Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayYeşildal: Açıklamalar Gerçeği Yansıtmıyor

Yeşildal: Açıklamalar Gerçeği Yansıtmıyor

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Turunçlu arıtma tesisinin taşınması ile ilgili yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İl Başkanı Yeşildal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
“Büyükşehir Başkan’ı doğruyu söylememektedir. Turunçlu Arıtma Tesisini mücavir alan dışına taşınacağı sözünü 10 yıldır veren kendisidir. Söz vermiş olmasına rağmen bu kez de ‘Turunçlu Arıtma Tesisini taşımak istedim, engel olundu’ diyerek yalan söylüyor. Bu fırsatı ona vermeyeceğiz. Algı ve kirli bilginin ilacı doğru ve temiz bilgidir. Buradan açıkça ifade ediyorum. Eğer samimi ise Turunçlu Arıtma Tesisinin mücavir alan dışına taşınması konusunda her türlü desteği vermeye hazırız. Hatay halkı yalan, dolan, algı ve oyalamalardan bıktı.

EXPO diyerek, HADO diyerek 10 yıldır şehri oyaladı. Hepsi elinde patladı. Hiç değilse 10 yıldır ‘taşıyacağım’ dediği Turunçlu Arıtma tesisinde bir kez olsun samimi olmalı ve Defne halkına bu kötülüğü yapmamalı. Defne ilçemizin kalbine yüz yıl sökülemeyecek yeni bir hançer sokmasına Defne halkı ve bizler müsaade etmeyeceğiz. Hiçbir bahaneye sığınmaması için bir kez daha ifade ediyorum; Turunçlu Arıtma Tesisinin taşınması konusunda her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER