Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYıkık Binalar Arasında Yangın Çıktı!

Yıkık Binalar Arasında Yangın Çıktı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yıkık binalar arasında kalan tek katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında kısa sürede ahşap çatıyı alevler sardı ve çevrede korkulu anlar yaşattı.

6 Şubat depremiyle yerle bir olan İskenderun Kurtuluş Mahallesi, Ulucami Caddesi üzerindeki Büyük çarşı iş hanı arka kısmında yıkılmak üzere terk edilen bir binadan yükselen duman ve alevler çevrede korku ve paniğe yol açtı.

Öğleden sonra meydana gelen yangında çevredekilerin vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi ve bölgeye kısa sürede itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın söndürme ekibinin geldiği yangında yükselen evin tüm çatısını saran alevlerin yan taraftaki evlere sıçrama endişesi yaşandı.

Yangına tazyikli su sıkarak müdahale eden itfaiye ekipleri yükselen ve çevreye yayılan dumanda güçlük çektikleri gözlendi.

Depremde zarar gören ve terk edilmiş binayı saran alevler çevredeki diğer yerleşim yerlerine sıçramadan söndürdü, yangının ise çıkış sebebinin elektrik kontağı olduğu değerlendiriliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER