Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakya"Yıllar Geçse de Üstünden" ile Dostluk Sofrası Kuruldu

“Yıllar Geçse de Üstünden” ile Dostluk Sofrası Kuruldu

Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü ailesi, 19 Eylül 2021 Pazar günü Emine Başkaya’nın organize ettiği dostluk yemeğinde bir araya geldiler. Bu anlamlı programa Yeşilçam Bahçe Kafe-Restaurant ev sahipliği yaptı.

Çok sayıda misafirin hasret giderdiği programda gece boyunca hatıralar yâd edilerek unutulmaz bir gece yaşandı. “Uğurladıklarımız” başlığı altında hazırlanan slayt gösterisiyle hayatını kaybedenler de şükranla, özlemle, saygıyla anıldı. Geceye katılamayan dostlar da sürpriz video çekimleriyle katıldılar.

Programın mimarı Emine Başkaya, gece ile ilgili duygularını ifade eden konuşmasında: “Yıllar hızla geçip giderken dostluklar yıllandıkça değer kazanır, zaman, dostlukları daha da sağlamlaştırır. Bazen dostunuzla aranıza mesafeler girer. Yıllar gibi yollar da engel olamaz dostluğunuza, ruhlarınız hep yan yanadır. Bu gecenin önemi çok büyük benim için. Yıllar sonra bir araya gelerek aynı dost sıcaklığını hissetmek inanılmaz bir mutluluk. Onur duyuyorum sizlerle ve dostluğunuzla.” dedi

Dostluk, kardeşlik, sevda türküleri ile geceye başka bir anlam katan destek veren eğitimci, şair-ozan Nebih Nafile, Devlet konservatuarı Türk Müziği öğrencisi oğlu Merih Nafile ve Nurettin Kaba böyle anlamlı bir gecede sahnede olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Nebih Nafile, program sonrasında: “Öncelikle böyle muhteşem, duygusal, anlamlı bir akşam için yürekten teşekkür ediyorum bu akşamın mimarı Emine Başkaya kardeşime. Barışı, dostluğu, temizlik ve güzelliği anlatan giyimiyle bu akşamın beyaz güvercini diyebiliriz. Elbette sahne arkasında gizli bir kahramanımız var, sevgili Canan Başkaya kardeşime de teşekkür ediyorum. Sizlerle aynı sahnede olabilmek bizim için bir övünç kaynağı. Renklerin, dillerin, dinlerin kardeşliğin yaşandığı bu kadim toprak Antakya’mızda sizlerle bir arada olmak bizim için büyük onur ve gurur.” dedi.

Bayındırlık ve İskân eski İl Müdürü Nevzat Ozangüç: “Sevgili dostlarım. Duygularım çok yoğun 30 yıl sonra Antakya’ya geldim. Dostlarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu organizasyon ile bizleri bir araya getiren Sevgili Emine BAŞKAYA başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum sağolun, varolun” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER