Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiYılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonunu çok büyük bir skandala karışmaktan kurtardı!

Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonunu çok büyük bir skandala karışmaktan kurtardı!

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Federasyonu gri pasaportu skandalına karışmasını dikkatiyle önledi.

Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonunu çok büyük bir skandala karışmaktan kurtardı!

Bursa’da bir belediye 2 yıl önce gazetecilere yönelik Balkan ülkelerine gezi düzenledi. Belediyenin geziye gazeteciler dışında dahil ettiği kişilere de gri pasaport çıkartması bir skandala imza atarken, olayı Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca önledi.

Başkan Yılmaz Karaca, masrafları belediye tarafından karşılanan geziye gazeteciler dışında katılan kişilerin kim olduklarını incelemeye aldı. Bu kişilerin gazeteci olmadıklarının ortaya çıkmasının ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu  yaptığı yönetim kurulu toplantısı ile bu seyahatte yer almayacağını ilgili belediyeye bildirdi.

Gri pasaport skandalının basında yer almasından sonra Bursa Valiliği olaya el koydu. Ancak gazeteci olmadıkları halde gri pasaport almaya kalkışan kişiler ve belediye hakkında herhangi bir kanuni işlem yapılmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Gazeteciler ise sektörün ve mesleğin böyle bir skandala karışmasını önleyen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca’ya teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER