Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzYılsonu Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Yılsonu Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi ‘Hayat Boyu Öğrenme’ Haftası etkinlikleri çerçevesinde Belediye ait kamp alanında düzenlediği yılsonu sergisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Serginin açılışına Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkan vekili Mehmet Cevat Aydemir, Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve diğer daire amirleri katıldı.

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muammer Onay merkezlerinin toplum için önemine işaret ederek “İlçemizde mahalleler de dahil açılan kurslar sayesinde kurslara erişim imkanı sağlandı. Mahalle Muhtarları, STK’lar, Arsuz belediyesi, Büyükşehir Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışı gerçekleştirilen yılsonu sergisinde el emeği, göz nuru ürünlerin bir kısmı da vatandaşlarca yoğun talep görerek satın alındı.

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi halk oyunları ekibinin gösteri yaptığı etkinlikte yiyecek ve içecek hizmetleri alanında faaliyet gösteren usta öğreticilerin hazırladığı ikramlıklarının yanı sıra tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER