Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberYOK ARTIK DEDİRTEN İSTEK :"Cumhurbaşkanımıza yakınsınız il olabiliriz"

YOK ARTIK DEDİRTEN İSTEK :”Cumhurbaşkanımıza yakınsınız il olabiliriz”

 

İskenderun Muhtarlar Derneği üyesi Mahalle Muhtarları Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç  belediyenin başlattığı “İkametimi Taşıyorum, Çünkü İskenderun’da Yaşıyorum” kampanyasını desteklerini söyledi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Kekeç, kampanya ile ilgili muhtarlar olarak çalışmalar yapmaya başladıklarını belirterek “Bize ne düşüyorsa, bunu yamaya hazırız, kampanyanın yanındayız” dedi.

İl konusunda tuhaf beklenti

Başkan Kekeç, “İskenderunlular olarak bizim çok şanslı dönemde olduğumuzu düşünüyorum. Öncelikle sizin belediye başkanı olmanız, vekillerimizin, aynı zamanda sizin sayın cumhurbaşkanımıza çok yakın olması sebebiyle bizim İskenderun’u il yapmamamız için hiçbir neden olmadığını düşünüyoruz. Sizin ve bizim için bunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bütün muhtar arkadaşlarımız da tahmin ediyorum buna katılıyordur. Bununla alakalı bize ne düşüyorsa, nasıl bir kampanya yapılması gerekiyorsa, biz gece gündüz emrinizdeyiz” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı da başlattıkları kampanyaya toplumun tüm kesimlerinin ilgi gösterdiğini ve destek verdiğini ifade ederek “Siyasi partiler, STK’lar destek veriyor ama işin esas rolün başındaki kişiler sizlersiniz. Belediyeler gelirlerini şehirde yaşayan kişi sayısına göre alır. Onun için biz, mevcut nüfusumuzun çok daha üzerinde İskenderun’da yaşayan olduğunu düşünüyoruz, tahmin ediyoruz.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER