Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolYol'a Düş Grubu Mavi Kafe'de Sahne Alacak

Yol’a Düş Grubu Mavi Kafe’de Sahne Alacak

Hatay’ın Dörtyol İlçesinde gözde ve nezih aile mekanlarından Mavi Kafe Restoran birbirinden değerli ses sanatçıları ve gurupları Dörtyol’da hemşerileri ile buluşturmaya devam ediyor.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü Saat: 21.00’de gençlerin büyük beğeniyle takip ettikleri Yol’a Düş gurubu birbirinden güzel eserlerini Mavi Restoran ve Kafe’de Dörtyollular için seslendirecek.

YOL’A DÜŞ gurubu hakkında;

2018 yılında Alican Özveren ve Yunus Karabulut tarafından kuruldu.

Kısa sürede milyonlarca dinleyiciye ulaşan Yol’a Düş grubu; Türkiye’de 50 ilden fazlasında konser ve etkinlikler düzenledi. Yurt dışında uluslararası festivallere katıldı.

Mavi Türkü, Hırpaladın Sol Yanımı, Tutuşur Dizelerim gibi seslendirdikleri eserler ile bilinen Yol’a Düş grubu; söz ve müziği kendilerine ait 10 adet eser üretti. Göçebe, Yürek Kesiğim, Ömrüm Senin Olsun gibi eserlere imza atan Yol’a Düş grubu; Seyduna Türküleri, Pirler ve Dedeler gibi birçok projede de yer aldı. Birçok televizyon programı ve radyolarda dinletiler, söyleşiler gerçekleştiren Yol’a Düş grubu; davulda Caner Cancı, keman ve viyolada Cem Gülgel, klasik gitarda ise Enes Alkan ile yoluna devam etmektedir.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER