Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakya"Yolumuz Atamızın Yoludur"

“Yolumuz Atamızın Yoludur”

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83’üncü yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmet ile andı.

Başkan Kutlu açıklamasında; “Büyük devrimci, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılalı 83 yıl oldu. Bedeni aramızdan ayrılsa da; devrimleri, ilkeleri ve hedefleriyle O bize önderlik etmeye, bizim pusulamız olmaya devam ediyor. İnsanlık var oldukça da devam edecektir. Çünkü insan onurunun ve bütün mazlum ulusların O’nun düşüncelerine ihtiyacı vardır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi; “Tam Bağımsızlık” ilkesi temelinde, O’nun düşünce ve eylemleri olan Kemalizm’dir. Bu düşünce sistemi; geleceğimizin ve bölgemizin sorunlarını bugün de çözebilecek akla ve bilime dayalı bir yol göstericidir. Atatürkçü düşünceye göre “Yaşamda en gerçek yol gösterici bilim ve tekniktir. Atatürk’ün Benim manevî mirasım bilim ve akıldır sözü Atatürkçülüğün bu özelliğini bütün açıklığı ile vurgulamaktadır. 83 yıl sonra çözüm yine Atatürkçü Düşünce Sistemindedir.

Bugün sarayın gündemi ile milletin gerçek gündemi arasındaki uçurumun her geçen gün büyüdüğünü görmekteyiz.Bu durumu Atamızın evlatları olarak elbet düzelteceğiz.

Aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER