Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYönden'den Anlam Dolu Ziyaret!

Yönden’den Anlam Dolu Ziyaret!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Kaymakam İskender Yönden, anneler günü münasebetiyle Şehit analarını ve eşlerini unutmadı, evlerinde ziyaret ederek anneler günlerini kutladı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, şehit J. Astsubay Kd. Bşçvş. Ferhat Gedik’in ailesinin evlerine konuk oldu. Hane halkıyla bir arada sohbet ederek bu özel günde, elleri öpülesi değerli şehit annesi Hatice Gedik’in Anneler Günü tebrik etti.

Kaymakam İskender Yönden, şehadete intikal eden aziz şehitlerin emaneti olan muhterem anneleri ve eşleri başta olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü en kalbi duygularla kutladığını belirterek şunları kaydetti;

Dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusu hiç şüphesiz ki anneliktir. Annelerimiz yaşamlarını çocuklarına adarken, ortaya koyduğu karşılıksız sevgi, özveri ve hoşgörü hayatımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken en özel ve en elzem değerlerdir.

En derin saygılarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum. Ey aziz Şehidim! Geride bıraktığını zannettiğin eşin, çocukların, elleri öpülesi anne ve baban her daim başımızın tacı olduğu gibi, en elzem emanetiniz olacaktır” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER