Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberYönder Okulları Sağlıklı Yaşama Dikkat Çekti

Yönder Okulları Sağlıklı Yaşama Dikkat Çekti

Özel Arsuz Yönder Okulları’nın etkinlik koordinatörü Gizem Gündüz’ün mimarı olduğu projenin temalarından biri olan ‘Obezite ile mücadele için pedal çevir’ etkinliği, Yelken Kulübü önünde başladı. Öğrencilerin yanı sıra okul idareci ve öğretmenler ile velilerin de ilgi gösterdiği bisiklet turunda renkli görüntüler yaşandı. Minik öğrenciler ön sırada pedal çevirirken, onları büyükler takip etti. Atatürk Anıt alanında sonlanan bisiklet turunda öğrenciler, ‘Sağlıklı Yaşama Merhaba’ vizeleri ile kötü alışkanlıklardan uzak durulması gerektiğine işaret ederek mesajlar verdi.

Etkinlikte verilen bir diğer mesaj ise fosil yakıtlardan elde edilen enerji oldu. Öğrenciler, söz konusu yakıtların yerine, doğal süreçler sonucunda elde edilen, dünya düzenini ve sağlığı tehdit etmeyen alternatif enerji üretim sistemlerinin küresel ısınma sorununa çözüm getireceği bilincinde olduklarına dikkat çektiler.

Etkinliğin sonunda ikinci projeyi başarıyla gerçekleştiren okul idarecileri, katılımcılara teşekkür ederek, önümüzdeki yıl devamının geleceğini duyurdu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER