Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGüvenlikYörük Ana Barış Pınarı Mehmetçiklerimiz için Kurban Kesti

Yörük Ana Barış Pınarı Mehmetçiklerimiz için Kurban Kesti

 Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye sınırındaki terör örgütlerini temizlemek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda operasyona giden Askerlerimiz İçin Kurban kesen “Yörük Ana” olarak tanınan Döndü Deveci, bu kez de Barış Pınarı Harekatı’na Giden Mehmetçiklerimiz için Kurban kesti.

Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen programa Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Murat Özanlağan ve yörük ana Döndü Deveci katıldı.


Kurban kesimi öncesinde Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde Fırat’ın doğusunda asayişin sağlanması ve terör unsurların ortadan kaldırılması için mücadele ettiğini belirterek, “Bu mücadelede görev alan bütün askerlerimize, polislerimize ve canla başla sınır bölgemizi savunan devlet görevlilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Yörük Ana Döndü Deveci ise yaptığı açıklamada; “Devletimize, milletimize ve Mehmetçiklerimize Allah kolaylıklar versin. Askerimizin ayaklarına taş değmesin. Kalbimiz her zaman onlarla birlikte. Allah askerlerimizi, devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından dualar ve tekbirler eşliğinde kurban kesildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER