Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYükseliş farkını yine gösterdi

Yükseliş farkını yine gösterdi

Yükseliş Koleji’nden Muhteşem Yüzüncü Yıl Balosu!
Yükseliş Koleji her yıl olduğu gibi bu yılda farkını göstermeyi başardı.

Baloda Atatürk’ün en sevdiği içeceklerden ve yiyeceklerden misafirlere ikram edildi.
Bu güzel geceye Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Belen İlçe Emniyet Müdürü Volkan Cansever Gazeteciler, bir çok kıymetli STKtemsilcileri katıldı

Gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Aykut Davut Öktem “ Tarihin en zor sınavını veren anlı şanlı Türk Ulusunun bir ferdi olarak, Cumhuriyetin 100. Yılında var olmak ve bu ana şahitlik etmenin Yükseliş çatısı altında bir arada olmanın gurur ve onuru ile sizleri selamlıyorum. Çanakkale geçilmez diyen komutan, gazeteci Hasan Tahsin, Seyit onbaşı, Yörük Ali, Nene Hatun, Mehmet Akif’iz biz. Coğrafya kaderdir sözüne inat bir ulusun, bir ülkenin kaderini değiştireniz biz… diyerek sözlerine saygıdeğer misafirler birazdan sizlere Cumhuriyet dolu anları yaşatacağız. Katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Kurucumuz Nuri Üysen kürsüye gelerek “ Yükseliş Koleji’nde yetişen gençlerinin Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak Cumhuriyet çocukları olarak yetiştiriyoruz. Bu Cumhuriyeti daha nice 100 yıllara taşıyacağız”” dedi.

 

Gece Kurumsal İletişim Direktörlüğün Yapay Zeka modeli ile Atatürk’ün sesini kullanarak gençlere, öğretmenlere ve tüm ulusa sesleniş filmi izletildi.
Ortaokul öğrencilerinden oluşan koro Cumhuriyet şarkıları seslendirdikten sonra sahneye İskenderun Musiki Cemiyeti çıkarak ATATÜRK’ün sevdiği şarkıları seslendirerek geceye renk kattı.
Gecenin finalinde Yükseliş Koleji lise öğrencilerinden oluşan zeybek ve vals dans ekiplerinin sahne aldı ve büyük beğeni topladı.
!

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER