Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYükseliş kolejliler İspanya'dan döndü

Yükseliş kolejliler İspanya’dan döndü

 

Yükseliş Koleji, İspanya’nın Barcelona, Sevilla ve Madrid şehirlerinde düzenlenen Erasmus eğitim programını büyük bir başarıyla tamamlayarak, uluslararası eğitimde öncü bir rol üstlendi.

Genel Müdür Aykut Davut Öktem, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederken, kolejimizin gururunu ve ülkemizin bayrağını yükseklerde dalgalandırdıkları için minnettar olduğunu belirtti.

Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlarımız, İspanya’nın prestijli okullarından Joyfe Koleji tarafından da takdirle karşılandı. Aykut Davut Öktem, “Bu tür uluslararası başarılar, Yükseliş Koleji’nin sadece akademik başarılarını değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal yönlerden de ne kadar zengin bir kurum olduğunu göstermektedir. Kolejimizin bu başarısı, öğrencilerimize sadece bilgi değil, aynı zamanda global bir vizyon kazandırmakta ve onları dünya vatandaşı olarak yetiştirmekte büyük rol oynamaktadır, gelecek projelerde de uluslararası iş birliklerini ve eğitimdeki yenilikleri sürdürme konusunda kararlı olduğumuzu belirtmek isterim ” dedi ve başarıların artarak devam etmesi için en iyi dileklerini iletti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER